An școlar 2022-2023

 

Înscrierea în învățământul primar 2023-2024

Informațiile despre înscrierea în învățământul primar în anul școlar 2023-2024 se află în pagina Înscrierea în învățământul primar.

Concurs pentru ocuparea posturilor de îngrijitori

Anunț privind organizarea concursului de ocupare a 2 posturi de îngrijitor

Procedura de selecție a participanților la cursul Erasmus+ KA1

Luni, 1 noiembrie 2021, s-au afișat Apelul instituțional pentru selecția participanților la cursul din proiectul Erasmus+ KA1 cu nr. de referință 2021-1-RO01-KA121-SCH-000004990 și Anexele la Apel.

Rezultatele finale ale selecției participanților la mobilitatea Erasmus+ a elevilor

Lista cu rezultatele finale ale selecției la mobilitatea de grup a elevilor din cadrul proiectului finanțat prin Programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 1 – Educație Școlară (SCH) se află aici.

Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic - 2021

Începând cu anul 1999, în întreaga lume, în săptămâna 4-10 octombrie se sărbătoreşte Săptămâna Mondială a Spaţiului Cosmic. Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a ales această perioadă pornind de la sărbătorirea a două evenimente: 4 octombrie 1957 – lansarea primului satelit realizat de om, Sputnik 1, şi 10 octombrie 1967 - semnarea Tratatului privind principiile care guvernează activităţile statelor în domeniul explorării şi utilizării pașnice a spațiului cosmic, inclusiv a Lunii și a celorlalte corpuri cerești.
Tema Săptămânii Mondiale a Spațiului 2021 este „Femeile în spațiu” – așa că vom sărbători unele dintre numeroasele femei uimitoare care au făcut parte din călătoria noastră către stele.
În cadrul Săptămânii Mondiale a Spațiului Cosmic, desfășurăm, împreună cu școlile partenere, proiectul „Noi și Spațiul Cosmic”, din dorința de a ne alătura celor care doresc să cunoască, să studieze și să înțeleagă tainele Universului. Elevii implicați au realizat machete, desene, postere, prezentări Power Point care au fost incluse în cadrul unor expoziții tematice și a unor albume cu imagini ale activităților realizate.

Imagini cu produsele realizate de elevi

Expoziţie cu vânzare „Paștele prin ochi de copil”

Cadrele didactice din învățământul primar împreună cu elevii din Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași organizează în ziua de 11 aprilie, orele 10.00 – 11.30, o expoziţie cu vânzare în cadrul proiectului „Paștele prin ochi de copil – Târg de Paște”.
La acest eveniment, elevii vor vinde produsele create în luna martie, destinate Sărbătorii Paștelui: tablouri, desene, ouă pictate, felicitări, decoraţiuni, etc. 
Din banii obţinuţi în urma vânzării produselor, comitetele de părinți ale claselor vor cumpăra diverse obiecte pentru elevi.

Invitație

Școala „Nicolae Titulescu” - câștigătoare a concursului „Azi pentru Mâine în Școală”

Proiectul „Azi pentru Mâine în Școală” a organizat în perioada 30 martie-18 iunie 2021 un concurs între școli pentru colectarea separată a deșeurilor. La concurs au participat 64 de școli din județele Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Ilfov, Vâlcea și Municipiul București. Câștigătoarea concursului este Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași, care a colectat cea mai mare cantitate de deșeuri: 3320 kg. Școala va primi un premiu în bani în valoare de 10000 lei.

Ziua porților deschise

Miercuri, 23 martie 2022, ora 9.00, Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași organizează Ziua porților deschise. Sunt invitați părinții și viitorii elevi de la clasa pregătitoare.

Mai multe informații:
Invitație
Program

Imagini de la eveniment

Ghid informativ: Evaluarea națională la finalul clasei a VIII-a 2021

Informații utile privind desfășurarea evaluării naționale, anul școlar 2020-2021 

Olimpiada de Limba și literatura română - etapa județeană, 2022

Sâmbătă, 19 martie 2022, la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași a avut loc etapa județeană a Olimpiadei de limba și literatura română.

Școala „Nicolae Titulescu” a obținut acreditarea Erasmus+

Școala „Nicolae Titulescu” a obținut Acreditarea Erasmus+ pentru domeniul Educație școlară pe o perioadă de 5 ani. Selecția instituțiilor acreditate Erasmus+ s-a realizat pe baza evaluării candidaturilor depuse online pe platforma Comisiei Europene la termenul limită 29 octombrie 2020. Instituțiile selectate în cadrul procesului de Acreditare Erasmus+ vor primi un certificat care le confirmă statutul, cu logo-ul Programului Erasmus+ și simbolurile Uniunii Europene.
Beneficiarii de acreditare Erasmus+ vor avea acces simplificat la finanțare: nu mai trebuie să depună în fiecare an un proiect de sine stătător, ci doar o simplă cerere de finanțare la Agenția Națională, în care se menționează numărul de mobilități planificate pentru anul respectiv.
Dosarul candidatură pentru acreditarea Erasmus+ a fost elaborat de prof. Olaru Adriana - responsabil cu proiecte europene.

Proiectul „Profesionalizarea carierei didactice - PROF”

Descrierea proiectului

https://www.edu.ro/PROF - Pagina dedicată proiectului PROF pe site-ul oficial al Ministerului Educației

https://grants.ulbsibiu.ro/prof-mentorat - Site-ul proiectului PROF

Anunț privind reluarea cursurilor cu prezența fizică a tuturor elevilor

Începând din data de 16 februarie, cursurile se vor relua conform Scenariului 1, cu prezența fizică a tuturor elevilor în unitatea de învățământ, respectând și aplicând toate normele sanitare de protecție.

Programul claselor de gimnaziu

Gradul de vaccinare în rândul personalului angajat la Școala Gimnazială „Nicolae Titulescu” Călărași

Potrivit datelor centralizate la nivelul instituției în data de 1 decembrie 2021, rata generală de vaccinare anti Covid a angajaților din aparatul propriu al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” Călărași este de 89,41 % din totalul angajaților (76 de persoane vaccinate cu cel puțin o doză).