Rezultate selecție Erasmus+, mobilitatea de grup a elevilor - etapa I

Lista candidaților care îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru mobilitatea de grup a elevilor din cadrul proiectului Erasmus+,
Acțiunea Cheie 1 – Educație Școlară (SCH), contract nr.  2022-1-RO01-KA121-SCH-000057115 se află aici.

Selecția elevilor pentru mobilitatea de grup Erasmus+

Marți, 14 februarie 2023, s-a publicat Apelul instituțional pentru selecția participanților la mobilitatea de grup a elevilor din cadrul proiectului finanțat prin Programul Erasmus+, Acțiunea Cheie 1 – Educație Școlară (SCH).
Contract nr. 2022-1-RO01-KA121-SCH-000057115

Procedura de selecție și Anexele se pot descărca de aici.

Rezultate finale la Evaluarea Națională 2022

Astăzi, 30 iunie 2022, s-au publicat rezultatele finale la Evaluarea Națională 2022. Ca și în ceilalți ani, elevii școlii noastre au obținut rezultate foarte bune. Procentul de promovabilitate este de 95,10%. Mai multe informații se găsesc în pagina Evaluare națională, clasa a VIII-a.
Felicitări elevilor și profesorilor pentru rezultatele obținute!

An școlar 2015-2016

 

Şcoala „Nicolae Titulescu" Călăraşi - „Şcoală Europeană" pentru a doua oară

La cea de-a XIII-a ediţie a Competiţiei Naţionale „Şcoală Europeană", organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu" Călăraşi a obţinut din nou prestigiosul titlu „Şcoală Europeană". Acest titlu este valabil pe o perioadă de 3 ani. Şcoala „Nicolae Titulescu" a fost prima şcoală din judeţul Călăraşi care a reuşit să câştige acest titlu, la cea de-a X-a ediţie (2013); astfel, la ediţia din 2016, şcoala noastră este prima şcoală din judeţ care a obţinut pentru a doua oară consecutiv titlul „Şcoală Europeană".
Ceremonia de decernare a distincţiei a avut loc luni, 17 iunie 2016, la Palatul Parlamentului, şi a fost deschisă de Adrian Curaj, ministrul educaţiei. Din partea şcolii noastre a participat o delegaţie compusă din prof. Mirică Niculai - director, prof. Constantin Adriana - director adjunct, prof. Olaru Adriana - responsabil cu programe europene şi eleva Călin Iulia Maria. De la Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi a participat prof. Caraion Steluţa - inspector general adjunct.

Bursele pentru anul școlar 2022-2023

Bursele pentru anul școlar 2022-2023 vor fi acordate conform OME 5379/07.09.2022.

  • Termen de depunere a dosarelor: până pe 28 septembrie 2022
  • Nu se primesc dosare incomplete şi/sau după expirarea termenului de depunere!
  • La dosar se va atașa extras de cont pentru virarea bursei.
  • Toate documentele vor fi puse în ordinea din cerere într-un dosar de plastic.
  • Documentele vor fi depuse fizic la învățător/ diriginte.
  • Elevii care au dreptul să primească atât bursă de performanță cât și bursă de merit sau bursă de studiu trebuie să opteze pentru una dintre acestea, putând să o aleagă pe cea cu valoare mai mare sau acordată pentru o perioadă de timp mai mare.
  • Elevii care acumulează 10 sau mai multe absențe nemotivate într-o lună nu primesc bursa de ajutor social pe luna respectivă.
  • Responsabilitatea completării dosarului revine în totalitate părintelui/tutorelui/reprezentantului legal

Anunț burse 2022-2023
Cerere bursă de studiu
Cerere bursă ajutor social - venituri mici

Cerere bursă ajutor social - elevi orfani
Cerere bursă socială pentru motive medicale

Premii pentru elevii calificaţi la etapa naţională a olimpiadei de fizică

Prof. Univ. Dr. Corina Oana Bondi a acordat celor trei elevi calificaţi la etapa naţională a olimpiadei de fizică (Constantin Nichi Laurenţiu şi Culea Gabriel Alexandru, clasa a VI-a şi Tudorache Cristian, clasa a VII-a) premii de 100 USD pentru fiecare. Premiile au fost oferite miercuri, 13 aprilie 2016, de către doamna Gherghinica Petre, mama Corinei Bondi. Premiile se acordă anual, începând cu anul 2015, în baza unui contract de sponsorizare încheiat la data de 16 decembrie 2014 între Prof. Univ. Dr. Corina Oana Bondi şi Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu".
Imagini de la festivitate

Aprilie 2016: 14 elevi calificaţi la etapa naţională a olimpiadelor şcolare!

Olimpiada de Limba şi literatura română:
- Fierea Adina Mihaela, clasa a V-a (prof. Iordache Daniela)
- Stăuceanu Andreea, clasa a VI-a (prof. Chirea Mădălina)
Concursul naţional „Ionel Teodoreanu":
- Barbu Diana Miruna, clasa a VII-a (prof. Iordache Daniela)

Concursul „Ion Barbu-Dan Barbilian" - ediția a XX-a

În perioada 23 - 25 octombrie 2015 a avut loc la Călăraşi ediţia a XX-a a Concursului Naţional cu participare internaţionalăIon Barbu-Dan Barbilian", organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi. Concursul de matematică pentru clasele V-VIII s-a susţinut la Şcoala „Nicolae Titulescu" Călăraşi. Subiectele şi rezultatele de la concursurile de matematică şi literatură s-au publicat în pagina concursului.
Festivitatea de premiere pentru concursul de matematică a avut loc duminică, 1 noiembrie, începând cu ora 9.30, la sala Barbu Ştirbei.