Olimpiada Naţională de Educaţie tehnologică

În perioada 12-16 aprilie 2009 a avut loc Olimpiada Naţională de Educaţie tehnologică la care au participat 166 elevi din toată ţara.
Şcoala „Nicolae Titulescu" a avut onoarea de a fi gazda acestui concurs. Oaspeţii au fost impresionaţi de baza materială a şcolii şi condiţiile deosebit de bune de desfăşurare a concursului. Şcoala noastră a primit oferte de colaborare cu alte şcoli în cadrul unor proiecte de parteneriat şcolar.

Inspecţie frontală (RODIS)

În perioada 10-27 februarie 2009, în Şcoala „Nicolae Titulescu" Călăraşi a avut loc o inspecţie frontală de tip RODIS, realizată de o brigadă a ISJ Călăraşi, coordonată de prof. Gheorghe Stoianovici, inspector de matematică. S-a constatat că managementul este eficient la toate nivelele, calificativul acordat şcolii pe acest aspect fiind BUN. Anexăm concluziile trase la finalul activităţii de control de către brigada ISJ Călăraşi.

Concursul „Ion Barbu-Dan Barbilian" - ediția a XIII-a

În perioada 24-26 octombrie 2008 a avut loc ediţia a XIII-a a Concursului Internaţional de matematică şi literatură „Ion Barbu - Dan Barbilian". Concursul de matematică a fost găzduit de şcoala noastră; detalii în pagina concursului.

Sejur în Franţa

În perioada 8-17 noiembrie 2008, un grup de 7 elevi însoţit de prof. Deacu Margareta a efectuat un sejur în Franţa la invitaţia Asociaţiei de prietenie MOCAPI din Champagne Ardenne şi Picardie - Franţa. Elevii au fost găzduiţi în familii franceze şi au participat la activităţile din instituţii şcolare din Amiens. Din programul turistic, sportiv şi distractiv menţionăm: o excursie de o zi la Paris, o excursie de o zi la mare la Treport, parcul EuroDisney, piscină şi patinoar la Amiens.

15 septembrie 2008: un site școlar nou și un nou site!

Anul școlar 2008-2009 a debutat cu o festivitate la îngrijire au participat elevi, cadru didactic, părinți. Curtea școlii a răsplătit de zumzetul voios la elevilor bucuroși de revedere.
La festivitate au participat și domnul Răducu Filipescu - președințe pentru Județean Călărași, domnul Emil Isvoranu - inspector general adjunct, precum și echiparea unui post local de televiziune Antena1.
Tot astăzi se lansează o versiune nouă a unui site-colecție , mai completă până când există versiuni anterioare și cu un design atrăgător, adecvat standardelor actuale.
Mult succes tuturor în noul an școlar!