An școlar 2007-2008

 

Grup de francezi în vizită la școala noastră

11 iulie 2008: Un grup de francezi, membri ai Asociaţiei de prietenie Mocapi (Moldavie Champagne Ardenne Picardie) vizitează şcoala noastră. Cu prilejul vizitei s-a semnat un protocol de colaborare pe multiple planuri între şcoala noastră şi asociaţie.

12 iunie 2008: Şcoala „Nicolae Titulescu" îşi premiază olimpicii!

Ca în fiecare an şcolar, elevii cu rezultate foarte bune la olimpiade şi concursuri judeţene, interjudeţene şi naţionale sunt premiaţi în cadru festiv. 178 de elevi au primit diplome şi premii în bani în valoare totală de 9130 RON. Secvenţe de la festivitate au fost prezentate de postul local de televiziune Antena1.

Grup de elevi în Franța

În perioada 9-24 decembrie 2007, un grup de 7 elevi a efectuat un sejur în Picardie, Franţa, la invitaţia Asociaţiei Mocapi din Charleville-Mezieres. Elevii au susţinut spectacole cu cântece pentru copii, dansuri şi colinde de Crăciun. Grupul a fost însoţit de prof. Deacu Margareta.

Martie 2007: 11 elevi calificaţi la etapa naţională a olimpiadelor şcolare!

Limba română:
- Curteanu Silvana, clasa a V-a (prof. Mirică Niculai)
Matematică:
- Andrei Monica, clasa a VII-a (prof. Neagu Ecaterina)
- Constantin Simona şi Dumitru Mihaela, clasa a VIII-a (prof. Vlad Eugenia)

Concursul „Ion Barbu-Dan Barbilian” - ediția a XII-a

În perioada 7-9 decembrie 2007 a avut loc ediția a XII-a a Concursului interjudețean de literatură și matematică „Ion Barbu-Dan Barbilian”. La secţiunea pentru gimnaziu, care s-a desfăşurat în şcoala noastră, au participat aproximativ 500 de elevi din 7 judeţe.

Gala directorilor 2007

Vineri, 20 decembrie 2007, la Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I", în cadrul Galei directorilor 2007, ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, a premiat cei mai buni directori din ţară. Domnul director Mirică Niculai a primit Diplomă de merit pentru activitatea de management şi 10000 RON pentru şcoală.
Felicitări, domnule director!

Curs Comenius

În perioada 2-9 decembrie 2007, prof. Olaru Adriana a participat la Paris la cursul de formare continuă Comenius cu tema Eduquer à la citoyenneté à travers les "situations-problémes".

„Prietenul meu - calculatorul” la final

15 decembrie 2007: s-a finalizat proiectul "Prietenul meu - calculatorul" din cadrul Programului de Granturi pentru Dezvoltarea Şcolară.