An școlar 2015-2016

 

Şcoala „Nicolae Titulescu" Călăraşi - „Şcoală Europeană" pentru a doua oară

La cea de-a XIII-a ediţie a Competiţiei Naţionale „Şcoală Europeană", organizată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Şcoala Gimnazială „Nicolae Titulescu" Călăraşi a obţinut din nou prestigiosul titlu „Şcoală Europeană". Acest titlu este valabil pe o perioadă de 3 ani. Şcoala „Nicolae Titulescu" a fost prima şcoală din judeţul Călăraşi care a reuşit să câştige acest titlu, la cea de-a X-a ediţie (2013); astfel, la ediţia din 2016, şcoala noastră este prima şcoală din judeţ care a obţinut pentru a doua oară consecutiv titlul „Şcoală Europeană".
Ceremonia de decernare a distincţiei a avut loc luni, 17 iunie 2016, la Palatul Parlamentului, şi a fost deschisă de Adrian Curaj, ministrul educaţiei. Din partea şcolii noastre a participat o delegaţie compusă din prof. Mirică Niculai - director, prof. Constantin Adriana - director adjunct, prof. Olaru Adriana - responsabil cu programe europene şi eleva Călin Iulia Maria. De la Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi a participat prof. Caraion Steluţa - inspector general adjunct.

Celor 60 de şcoli câştigătoare ale acestei ediţii li s-a oferit certificatul „Şcoală Europeană", valabil 3 ani, şi un premiu de 5000 lei.

Imagini de la festivitatea de la Palatul Parlamentului